Murha vuosi -sarja

maaliskuukansi

Maaliskuun mustat varjot


(Crime Time 2017)

Hämeen ainoa turkistarhaaja Paavo Kirnukorpi on joutunut vainon kohteeksi ja alkaa pikkuhiljaa menettää hermojaan. Yksityisetsivä Kalevi Arosuo ja hänen sisarenpoikansa Juho Tulikoski lupaavat selvittää, mistä oikein on kyse. Eläinaktivistien toiminnan lisäksi taustalla piilee suurempia voimia ja tapahtumat saavat nopeasti traagisen käänteen. Kirnukorven vainoamistapauksen lisäksi Juho selvittää pentutehtailijan hämäriä puuhia Heli Vaaralan kanssa. Maaliskuun myötä ratkeaa Bodominjärven murhat, kun Arosuo viimein solmii irtonaiset langanpäät yhteen.

Maaliskuun mustat varjot (Crime Time)

Arvostelut kirjasta

Helmikuun kylmä kosketus


(Crime Time 2016)

Hämeenlinnan kaupunginjohtajan poika on siepattu. Pojan äiti haluaa hoitaa asian ilman lööppikohua ja palkkaa yksityisetsivät Tulikosken ja Arosuon hoitamaan lunnaiden toimittamisen.
Arosuo ottaa asian hoitaakseen vaikka haistaa palaneen käryä. Suomessa oikeat kidnappaukset ovat harvinaisia. Rahojen luovutus ei sujukaan suunnitelmien mukaan. Alkaa piinaava ajojahti, jota sieppaajan pirullinen vihjeleikki pitkittää. Kidnappausdraaman ohessa Arosuo selvittää sitkeästi vanhaa Bodomin mysteeriä kohti ratkaisua.

Helmikuun kylmä kosketus (Crime Time)

Arvostelut kirjasta

Tammikuun pimeä syli


(Crime Time 2016)

Kalevi Arosuo entinen poliisi, nykyinen yksityisetsivä, pyytää sisarenpoikaansa Juho Tulikoskea avukseen. Juhon isä, kuuluisa kuvataiteilija Johannes Tulikoski on murhattu. Arosuo uskoo, että Johanneksen ystävän vaimon katoaminen yksitoista vuotta aikaisemmin liittyy Johanneksen isän murhaan. Suurten arvoitusten ystävänä Arosuo johdattelee Juhoa rikostutkinnan saloihin pitkään selvittelemiensä Bodominjärven murhien kautta. Murhaajaa metsästäessään Juho tapaa taas sukunsa ja vanhat ystävänsä. Menneisyys on pakko kohdata, jotta uusi elämä voi alkaa.

Tammikuun pimeä syli (Crime Time)

Arvostelut kirjasta